Alle referenties

‘Ik volgde een workshop bij Krista en voelde me helemaal thuis bij haar prettige uitstraling, warmte en hartelijkheid.Toen kwam er een aankondiging van een korte cursus mindfulness gegeven door Krista, dus twijfelde ik geen moment.Door de manier van les krijgen van haar kom je snel in een diepe ontspanning.En nu heb ik coaching van Krista om wat blokkades, die zich hebben vastgezet in mijn lijf op te ruimen. Ze neemt hier alle tijd voor en ze voelt meteen aan wat er speelt. Ook al komen er emoties los, je gaat na de sessie toch krachtig en voldaan naar huis. En je krijgt ook nog adviezen en/of oefeningen mee’ ( Annemiek)

Lieve Krista, dank je wel voor de helende reis. Van tevoren had ik al lang een steen die in mijn buik zat en ik kwam er niet doorheen. Na de helende reis loste die helemaal op. Ik kwam weer helemaal bij mijn gevoel en daar ben ik jou heel dankbaar voor. Nu zijn de blokkades opgeruimd en kan ik verder om mijzelf te helen. (Jolanda)

‘Krista heb ik leren kennen als een zeer deskundige en enthousiaste bijscholings docent en opleidingdocent aan de sport- en bewegingsopleiding 50+ aan het ROC Midden Nederland. Om groepen en mensen in beweging te krijgen en anders naar het vak te laten kijken, kan ik haar van harte aanbevelen!’ (Evelien Wijdeveld, adviseur leefstijl Sportservice Midden Nederland)

 ‘Haar inzet, de afwisseling van de oefeningen en haar enorme kennis van het menselijk lichaam in de ruimste zin van het woord heeft enorme indruk op mij gemaakt. Wie les krijgt van Krista heeft de beste trainer die je je kan wensen.’ (Mijn naam is Yvonne Muntjewerf, ben 60 jaar en zat 19 jaar op de fitnessclub bij Krista)

‘Ik ben bij Krista gaan sporten om lekker soepel en fit te blijven. Dit is goed gelukt. Door haar lessen heb ik ook geleerd dat ik bij stress veel spanning in mijn schouders heb. Na de inspanning vind ik het ontspannen aan het einde van de les heel fijn. Ik kan me in drukke periode’s nu veel beter ontspannen.Verder weet Krista tijdens de les ook een fijne sfeer te creeren met een serieuze uitleg en we hebben ook veel plezier.’ (Betty van Zijtveld, 55 jaar)

 ‘Ik heb wel vaker aan yoga gedaan had en het vinden van een geschikte leider is voor mij heel belangrijk. Ik moet er een goed gevoel bij hebben. En dat had ik bij Krista. Tot nog toe was yoga altijd een serieuze bezigheid en bij Krista kwam ik er niet alleen ontspannen maar ook vrolijk vandaan’ ( Coen)

 ‘2 jaar geleden heb ik mij van binnen heel erg boos gemaakt en niet naar buiten toe geuit. Vlak daarna kreeg ik een flinke bursitis in mijn schouder met veel pijn en bewegingsbeperking. De arts die ik consulteerde (in het buitenland) zei dat het psychosomatisch was, waar ik natuurlijk niet in mee ging. Toevallig sprak ik Krista en die vroeg waar ik last van had. Zij stelde voor om er iets aan te doen. D.m.v. een gesprek en pendelen kwamen we er achter dat de boosheid toch wel eens de tricker kon zijn geweest. Zij adviseerde Bachdruppels (ook door pendelen uitgezocht) en mezelf toe te spreken. Vrij snel daarna waren de heftigste klachten een stuk minder en na verloop van tijd de rest ook. Ik heb daarna niet meer die klachten gehad. Wat ik geleerd heb is niet meer zo boos te worden en als het gebeurt het te uiten. Dat vraagt wel inzicht in jezelf en dat kost tijd, maar het werkt. Krista heeft mij goed op weg geholpen. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Ik denk dat Krista dit heel goed kan. Zij heeft daar een natuurlijk gave voor waar ze ook steeds beter in wordt.’ (Mijn naam is Joke Winkler en ik ben 61 jaar)

 ‘Vroeger had ik vaak rugklachten en bewoog amper,ik kwam bij Krista,omdat Krista bekend stond dat ze heel kundig was en de sfeer heel prettig was. Nu ,is het zestien jaar later, en ik ben er zeker nog bij ,het is heerlijk, ik kom er altijd heel voldaan van terug,en ik heb nooit meer rugklachten. Krista betekent heel veel voor me, haar wijsheid en kundigheid,de muziek en de variatie die in de les zit, de mooie meditatieve afsluiting,en haar openheid,dit kan je nergens anders vinden dan bij Krista. Na twee verhuizingen ,ik moet ervoor rijden,maar het is de moeite waard, ga ik toch nog naar Krista haar lessen,zo prettig is dat ,en je komt er zo heerlijk voldaan van thuis, Krista weet zonder dat ze het weet ,iets speciaals mee te geven.Ja ik kan de lessen van Krista aan iedereen aanbevelen, vooral als je een druk dagelijks leven hebt, het geeft veel lenigheid en ontspanning.Voor zowel mannen als vrouwen. Krista is een super coach,ze heeft heel veel plezier in haar werk,en haar lessen,maar vooral heel veel kennis bij wat ze doet.’ (Syl Besem -Braaksma 55 jaar)

‘Krista is een toppertje en zal node gemist worden!!!! Ze weet een ieder te motiveren om op eigen niveau te presteren, doet dat op een heel plezierige manier en geeft zeer afwisselend les. Elke week zitten er weer andere elementen in en ook herhalingen, heel prettig. Krista is een heel veelzijdige sportjuf/coach, die veel disciplines beheerst en dat op een fijne manier in haar lessen gebruikt.(Mijn naam is Barbara Janszen-Pater en ik ben 57 jaar, Mijdrecht)