Waarderingen van Zorgkaart Nederland

‘Legt duidelijk uit waarmee ze begint. De behandeling is daarnaast uitstekend. Ze praat met je en leeft zich in in jouw situatie. Ook is ze zeer professioneel en gedreven in haar werk. Kortom een echte fysiotherapeut met een hart.’

‘Hele fijne fysiotherapeut luistert goed naar je klachten en probeert alles uit. Ze heeft me van veel pijn afgeholpen.Ze heeft heel veel aandacht voor je.Ik ben er fantastisch geholpen.’

‘Persoonlijke aandacht. Goede gerichte behandeling. Korte lijnen.’

‘Klachten zijn serieus en adequaat behandeld en heeft geleid tot volledig herstel in de verwachte tijdsduur.Positief is het doorvragen op de klachten waardoor de feitelijke oorzaak wordt gevonden, relaties worden gelegd met andere klachten en er dus niet alleen aan symptoom bestrijding wordt gedaan.’

‘Onder behandeling geweest voor hyperventilatie klachten. Zeer tevreden over de behandeling door Krista. In zeer korte tijd vrijwel klachtenvrij. Dikke 10 voor de goede zorg!’

‘In een prettige omgeving,longrevalidatie door deskundige therapeute!’

‘Een geweldige therapeute die mede door haar inzet, kunde en het inleven in de patiënt mij zo geholpen heeft dat ik nu met rollator een stukje kan lopen. Na een verblijf van 3 maand ziekenhuis kon ik zelfs niet meer op de benen staan, laat staan lopen.  Aandoening spondylodiscitus na een bacteriële infectie.”

Referenties van deelnemers van groepslessen, opleidingen en workshops

‘Ik volgde een workshop bij Krista en voelde me helemaal thuis bij haar prettige uitstraling, warmte en hartelijkheid.Toen kwam er een aankondiging van een korte cursus Mindfulness gegeven door Krista, dus twijfelde ik geen moment. Door de manier van les krijgen van haar kom je snel in een diepe ontspanning.( Annemiek, Huissen)

Lieve Krista, dank je wel voor de helende reis. Van tevoren had ik al lang een steen die in mijn buik zat en ik kwam er niet doorheen. Na de helende reis loste die helemaal op. Ik kwam weer helemaal bij mijn gevoel en daar ben ik jou heel dankbaar voor. Nu zijn de blokkades opgeruimd en kan ik verder om mijzelf te helen. (Jolanda, Klarenbeek)

‘Krista heb ik leren kennen als een zeer deskundige en enthousiaste bijscholings docent en opleidingdocent aan de sport- en bewegingsopleiding 50+ aan het ROC Midden Nederland. Om groepen en mensen in beweging te krijgen en anders naar het vak te laten kijken, kan ik haar van harte aanbevelen!’ (Evelien Wijdeveld, adviseur leefstijl Sportservice Midden Nederland)

 ‘Haar inzet, de afwisseling van de oefeningen en haar enorme kennis van het menselijk lichaam in de ruimste zin van het woord heeft enorme indruk op mij gemaakt. Wie les krijgt van Krista heeft de beste trainer die je je kan wensen.’ (Yvonne Muntjewerf, Vinkeveen)

‘Ik ben bij Krista gaan sporten om lekker soepel en fit te blijven. Dit is goed gelukt. Door haar lessen heb ik ook geleerd dat ik bij stress veel spanning in mijn schouders heb. Na de inspanning vind ik het ontspannen aan het einde van de les heel fijn. Ik kan me in drukke periode’s nu veel beter ontspannen.Verder weet Krista tijdens de les ook een fijne sfeer te creeren met een serieuze uitleg en we hebben ook veel plezier.’ (Betty van Zijtveld, Wilnis)

 ‘Ik heb wel vaker aan yoga gedaan had en het vinden van een geschikte leider is voor mij heel belangrijk. Ik moet er een goed gevoel bij hebben. En dat had ik bij Krista. Tot nog toe was yoga altijd een serieuze bezigheid en bij Krista kwam ik er niet alleen ontspannen maar ook vrolijk vandaan’ ( Coen, Mijdrecht)

 ‘Vroeger had ik vaak rugklachten en bewoog amper,ik kwam bij Krista,omdat Krista bekend stond dat ze heel kundig was en de sfeer heel prettig was. Nu ,is het zestien jaar later, en ik ben er zeker nog bij ,het is heerlijk, ik kom er altijd heel voldaan van terug,en ik heb nooit meer rugklachten. Krista betekent heel veel voor me, haar wijsheid en kundigheid,de muziek en de variatie die in de les zit, de mooie meditatieve afsluiting,en haar openheid,dit kan je nergens anders vinden dan bij Krista. Na twee verhuizingen ,ik moet ervoor rijden,maar het is de moeite waard, ga ik toch nog naar Krista haar lessen,zo prettig is dat ,en je komt er zo heerlijk voldaan van thuis, Krista weet zonder dat ze het weet ,iets speciaals mee te geven.Ja ik kan de lessen van Krista aan iedereen aanbevelen, vooral als je een druk dagelijks leven hebt, het geeft veel lenigheid en ontspanning.Voor zowel mannen als vrouwen. Krista is een super coach,ze heeft heel veel plezier in haar werk,en haar lessen,maar vooral heel veel kennis bij wat ze doet.’ (Syl Besem -Braaksma)

‘Krista is een toppertje en zal node gemist worden!!!! Ze weet een ieder te motiveren om op eigen niveau te presteren, doet dat op een heel plezierige manier en geeft zeer afwisselend les. Elke week zitten er weer andere elementen in en ook herhalingen, heel prettig. Krista is een heel veelzijdige sportjuf/coach, die veel disciplines beheerst en dat op een fijne manier in haar lessen gebruikt.(Barbara Janszen-Pater, Mijdrecht)